Despre „statura unui om perfect”

1472222_1399002847004878_1610766408_n

Am vazut adesea acest tablou in bisericile de la mesaj !

Cat este realitate Biblica si cat este imaginatie?

Sa vedem:

2 Petru 1:2-8 Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos! Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit tot ce priveşte viaţa şi evlavia, prin cunoaşterea Celui ce ne-a chemat prin slava şi puterea Lui, prin care El ne-a dat făgăduinţele Lui nespus de mari şi scumpe, ca prin ele să vă faceţi părtaşi firii dumnezeieşti, după ce aţi fugit de stricăciunea care este în lume prin pofte. De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi cu credinţa voastră fapta; cu fapta, cunoştinţa; cu cunoştinţa, înfrânarea; cu înfrânarea, răbdarea; cu răbdarea, evlavia; cu evlavia, dragostea de fraţi; cu dragostea de fraţi, iubirea de oameni. Căci, dacă aveţi din belşug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să fiţi nici leneşi, nici neroditori în ce priveşte deplina cunoştinţă a Domnului nostru Isus Hristos.

Deci textul Biblic ne vorbeste despre cum ar trebui sa fie un crestin si Petru insista „daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi”.

Deci este vorba despre fiecare credincios in parte, fiecare dintre noi ar trebuii sa ne straduim sa unim aceste lucruri ca sa nu fim lenesi si neroditori, spune Petru.

Acum am cateva intrebari:

1 – Unde scrie despre „piramida” in acest verset?

2 – Unde scrie despre „mesageri” in acest verset?

3 – Unde scrie despre „Statura unui om perfect”in acest verset?

4 – Exista un om perfect? Unde, in ce Biblie? Singurul pe care il stiu este Isus Hristos !

5 – Unde scrie despre epocile biserici in acest verset?

Cam asta mai ramane dupa ce scoatem tot ce alti au adaugat Bibliei !

472222_1399002847004878_1610766408_n

26 de gânduri despre &8222;Despre „statura unui om perfect”&8221;

    1. Amin, Domnul sa aiba mila de mine!
      Poti totusi sa aduci cateva argumente la articolele postate de mine? Pentru ca vad ca toti sunteti foarte tristi pentru mine insa nu vedeti neadevarul care se ascunde in „mesaj” !

      Apreciază

      1. dece te agiti pentru cei care sunt impotriva sfintei treimi sau nu sunt deacord cu invataturile voastre catolice?
        dece?? castigi ceva daca esti un acuzator?

        Apreciază

  1. Dumnezeu nu a trimis în lume niciodată profeți pe jumatate. Ei pot sa sa greșească în timpul vieții lor dar dumnezeu nu greșește niciodată. Nu știu ce doctrina îmbrățișezi dar Domnul sa se îndure de tine pentru ca văd ca hulesti DS negând gura lui Dumnezeu si crezându mai presus. Vezi dara sa nu cazi de unde te ai inaltat.

    Apreciază

  2. pentru DORU sint oameni cu biblia invatata toata si nu o inteleg atunci e nevoie de cineva sa ne-o descopere ea a fost vorbita in pilde de DOMNUL ISUS vrei sa spui ca ai invatat biblia de unul singur ,apostoli au intrebat pe ISUS de ce le vorbeste in pilde la noroade si EL le-a raspuns ,ca sa nu inteleaga ,no cum ii treaba e nevoie de profeti o ba???

    Apreciază

      1. Dragul meu prieten ,eu nu te cunosc dar te cunoste Domnul Isus.eu dor vreau sa te intreb daca nu mai trebuie,sa vina nici un profet atunci cum imi ecxplici asta,? “Iată vă voi trimite pe prorocul Ilie, înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare şi înfricoşătoare. El va întoarce inima părinţilor spre copii şi inima copiilor spre părinţii lor, ca nu cumva la venirea Mea să lovesc ţara cu blestem.”(Maleahi 4:5,6)

        Apreciază

      2. Simplu:
        1- Daca ai citit Biblia ai sti ca in apocalipsa este scris ca vor veni cei doi maslini (Moise si Ilie) insa la poporul Israel ! Ilie a venit intodeauna si va veni doar pentru Israel, nu are nici o legatura cu neamurile !

        2- Spune-mi si mie cine este acea „tara” din Maleahi 4:6 ? Israel sau neamurile?

        Apreciază

      3. Sper ca e valabil si pentru tine aceste cuvinte care le-ai postat la tine pe blog:

        Biblia este Cuvîntul inspirat a Lui Dumnezeu .(2 Tim. 3:16/1 Pet. 1:21). Autorul este Dumnezeu , scriitorii sunt în număr de aproximativ 40, care au scris în diferite locuri într-un interval de 1500 de ani.
        Dumnezeu este singurul interpret al Cuvîntului Său, şi El descoperă Cuvîntul cui doreşte .(Mat. 11:25)
        Nimeni nu are dreptul să scoată sau să adauge ceva la Cuvîntul scris ,sau Sfînta Scriptură ,pentru că este infailibil. (Ap. 22:18,19). Dumnezeu nu va lăsa nepedepsit acest lucru la judecată.
        Dumnezeu va judeca lumea prin Cuvîntul Lui , şi nu prin diferitele doctrine. Biblia este autoritatea supremă la care fiecare doctrină trebuie să se supună. Nu contează ce spune doctrina cuiva ,Biblia este întotdeuna adevărul. Biblia este Absolutul.

        Apreciază

    1. Ptr.(realitatea) daca esti roman nu-i nevoie de un profet american mort care sa te invetze scripturile (mai ales cind profetiile lui nu s-au implinit). Despre nevoia slujbelor in biserica vezi; Efeseni 4;11-12

      Apreciază

  3. Daniel cea fost MOISE IOSUA PAVEL BRANHAM .ISUS ERA DUMNEZEU INTRUPAT IN OMUL ISUS HRISTOS si acelas DUH ERA PESTE TOTI adica DUMNEZEU CARE ESTE DUH NOI NUL PUTEM VEDEA de acea a luat un trup uman si-a locuit printre oameni impacind lumea cu sine

    Apreciază

    1. Sunt două categorii de prooroci:
      – profeţi ai Cuvântului Lui Dumnezeu, ca: Isaia, Daniel, Ilie, Zaharia etc. care sunt adevăraţi
      – prooroci dintre fraţi şi surori cu un dar de proorocie, care poate fi adevărat sau fals.
      Deci, profeţii Cuvântului Lui Dumnezeu, într-o anumită epocă de timp poate fi unul singur pentru toată lumea dintre neamuri sau evrei.

      Apreciază

  4. pai si daca e o biserica care nu are. Acum pentru tine cine sint proroci ca fr Branham a fost profet in viziunea mea si a celor care cred mesajul

    Apreciază

  5. Proroci sunt persoane care aduc proroci in biserica, si Biblia spune despre proroci :

    1 Corinteni 12:28 Şi Dumnezeu a rânduit în Biserică, întâi, apostoli; al doilea, proroci; al treilea, învăţători; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi, pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor şi vorbirii în felurite limbi.
    1 Corinteni 12:29 Oare toţi sunt apostoli? Toţi sunt proroci? Toţi sunt învăţători? Toţi sunt făcători de minuni?
    1 Corinteni 14:1 Urmăriţi dragostea. Umblaţi şi după darurile duhovniceşti, dar mai ales să prorociţi.
    1 Corinteni 14:29 Cât despre proroci, să vorbească doi sau trei, şi ceilalţi să judece.

    Deci in biserica Domnul a randuit proroci, care au darul de prorocie, nu toti sunt proroci spune Biblia, insa umblati dupa darul prorociei, deci prorocia este un dar !
    Prorocii trebuie judecati, si verificati, asa ca ……

    Binenteles ca nu trebuie crezut tot…..

    1 Ioan 4:1 Preaiubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh; ci să cercetaţi duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi proroci mincinoşi.

    Apreciază

Lasă un comentariu